Velkommen til Tuse Næs Jagtforening

Tuse Næs Jagtforening er startet af nogle ivrige jægere på Tuse Næs i år 1932.
Foreningens første formand var smedemester Niels Henriksen, og fra starten var der ca. 40 til 50 medlemmer.

Medlemstallet p.t. er lige under 230.

------------------------------------------------------------------------

Status 30.12.2022.

bomrke.jpg

Nyheder fra kredsen
25. maj 2022
Det er tid til et kredsmesterskab for bueskytterne i kreds 6-7. I år afholder vi arrangementet på Gunderslevholm. Samtidig afholder kreds 8 Det Gyldne Slip.
Nyheder fra forbundet
24. jan. 2023
I dette afsnit i vores serie om jægernes våben byder vi lytterne med på en rejse tilbage i tiden. For lige så længe der har været mennesker på Jorden, har der været jægere.
23. jan. 2023
Pga. implementering af et nyt medlemssystem er det ikke muligt at komme telefonisk i kontakt med Medlemsservice tirsdag og torsdag i denne uge.
23. jan. 2023
Martin Lang Jensen er nyjæger, og siden 2019 har vi fulgt ham på hans vej til jagttegnet og de første jagtoplevelser. Her kommer sjette og sidste afsnit i serien.
20. jan. 2023
En dag gjorde en arkæolog en særlig opdagelse i vildnisset. Ved et tilfælde så hun en gammel riffel stå lænet op ad et enebærtræ. Her havde den stået i over 100 år.
19. jan. 2023
Deltag i vores fotokonkurrence og vind præmier. Hver måneds vinder går videre til konkurrencen om at blive årets foto i Jæger.