Røget fasanbryst

20. jun. 2020 -- Tilføjet af : webmaster

Forret til 4 pers.
1 fasan
Pinjekerner
Salatblade

Kold sovs:
¼ liter cremefraiche
1 lille hakket rødløg
1 – 2 fod finthakkede hvidløg
1 spsk. fuld hakkede kappers
1 hakket kogt æg
3 –4  spsk. reven ost
Lille bundt purløg, salt, peber og paprika

Fasan brysterne lægges i en marinade af port- eller rødvin, ½ dl. whisky, 1 lille hakket løg, 1 – 2 hakket fed hvidløg, rødvins balsamico, en sjat soja, madolie og 2 spsk. salt.
Marinaden skal dække kødet. Luk til med folie og lad det stå og trække fra 3 til 24 timer i køleskabet.
Brysterne tages op af lagen og varmryges ca. 4 timer ved 50 – 70 grader.
Hvis man ikke har mulighed for at ryge brysterne, kan de steges let på en pande.

Kold sovs:
Det hele røres sammen, smages til med salt og peber og stilles på køl. Smager bedst, hvis det får lov at trække et par timer.

Anrettes på 4 tallerkner og serveres evt. med et stykke flute.

© 2024 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/